Hvad siger nogle af dem, der har oplevet et foredrag eller workshop med Jan Nielsen, Flying Jazzman:

“Kære Jan, kære Jazzman


Meget stor tak for din mail.


Og det er mig/os, der siger tusind tak for al det, du har givet! Du gav en MASSE af dig selv; fra hjertet – og var til meget stor inspiration. TAK!


Du gav os: Inspiration, gode spørgsmål, udfordringer, nærvær, autencitet og intensitet – i forhold til et helt utrolig spændende emne. Vi kom langt – både i højden, bredden og i dybden. Og det er helt vildt, så mange lag emnet “fejl” har.


Vi havde nogle gode timer også efter du var kørt, hvor vi arbejdede videre med dine spørgsmål i vores små grupper.  Jeg håber, din koncert gik godt :-)”

Marianne Nørup-Nielsen
Director IT Service and Business Applications

Xellia Pharmaceuticals ApS

 

Kære Jan,

Tak for mail. Beklager, at jeg først svarer nu.
Dit indlæg var  rigtig god inspiration og en meget værdiskabende proces i forhold til at anskue og håndtere fejl.
Jeg synes du formidler og guider os deltagere rigtig godt igennem processen og via dine oplæg og de praktiske øvelser i grupperne så får du alle med, og øger vores indsigt i egen tilgang til fejl og virksomheders håndtering af fejl. Herunder hvordan man skaber en god fejl kultur og et godt og værdiskabende lærings miljø omkring rapporterede fejl / hændelser.

Jeg har efter deltagelse i dit indlæg flere gange i samtaler med kolleger og medarbejdere refereret til udsagn / lærings punkter i dit indlæg, og jeg har ultimo april måned en aftale i kalenderen med en af mine medarbejdere, der gerne vil høre lidt mere om dit indlæg.

Stor tak, du gør det fremragende !  

Mange venlige hilsener,
Per P.

Per S. Poulsen
Underdirektør cand.jur.
Liv Compliance Ledelse

 

Booking +45 42 72 81 04 eller jan@jazzman.eu